Els dos clubs de futbol pressencs recullen els premis Joc Net

Fa pocs dies, el president del CF Les Preses, Xevi Colomé i el secretari del CEF Bosc de Tosca, Lluís Guillaumes es van desplaçar fins a Girona per anar a recollir els premis JOC NET que tots dos clubs han aconseguit. Van anar a recollir el xec que els acredita com els equips amb menys targetes i sancions de la temporada 2021 – 2022.

El guardó del JOC NET té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta als terrenys de joc, amb el qual es vol recompensar els dos equips de cada grup de la competició de futbol onze amateur que hagin practicat un joc més net al llarg del curs. En categories masculines, se’n beneficien la Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, mentre que en categories femenines són la Preferent, Primera i Segona Divisió Femenina.

Després de la finalització de totes les competicions, el primer classificat de cada grup de lliga ha percebut 800 euros, mentre que el segon equip en la taula ha obtingut 400 euros. En cas d’empat entre dos o més equips en el primer o segon lloc, el premi s’atorga a tots els equips empatats.

En el cas del CF les Preses va quedar en segona posició l’equip de tercera catalana grup 19 i en primera posició l’equip de quarta catalana grup 27. En el cas del CEF Bosc de Tosca va quedar en primera posició l’equip de segona catalana grup 1A.

Moltes felicitats a tots dos clubs presencs per aconseguir que es jugui a futbol amb respecte i valors.

Comparteix aquesta notícia