Emocions fortes

Així hem viscut el final de temporada a la ràdio. Teníem ganes de treure la l´emissora al carrer, la pandèmia i les restriccions ens havien condicionat en els darrers mesos. L’ascens històric del BDT a 1a Catalana va ser l´excusa perfecte. Durant tota la temporada ja hem anat explicant la

crònica de les jornades de futbol dels equips de casa fent un epecial èmfasis als equips presencs mitjançant el programa setmanal “URSAI”.

Aquest any es respirava a l´ambient unes ganes d´aconseguir una cosa gran, que en el seu dia, concretament aquell juny del 2017 es va escapar per ben poc, en aquell partit agònic a Castellar del Valles, on la Ràdio la Vall també hi era en directe.

El 28 de maig de 2022, serà un dia que perdurarà en el temps i en la memòria de molts aficionats i seguidors del Bosc de Tosca. Després de la victòria amb el CD Blanes, els “groguets” van certificar l´ascens de 1a Catalana i des de ràdio la vall, com no podia ser d´una altre manera, vàrem fer la retransmissió i seguiment d´aquell moment. Un document sonor

penjat a les xarxes socials de la ràdio a la disposició de tothom per recordar aquell moment històric, Però la ràdio, viu un moment dolç, els col.laboradors segueixen fent ràdio des d´aquestes instal.lacions municipals a disposició de tota la gent que tingui ganes d´explorar i gaudir de l´apassionant món de la ràdio. Per exemple, en Pep Roca ens porta els dilluns a les 15:04h. “Els convidats de Ràdio la Vall” i els divendres a les 19:04h. “ Rock and Roca” . També els divendres a les 18:04h “ Ball de Sardanes” amb en Ramon Comas, Els diumenges a les 18:04h. Un clàssic amb en Jordi Roca “ El Racó d´en Howard” Els diumenge a les 12:04h en Roberto González , un programa musical amb música alternativa “Ondas Atlánticas” i també el diumenge a les 13:04h /23:04h en Rafel Corbi i “ La Cova del Country” i un programa de cultura popular els dissabtes a les 08:04h. “Fes ta Festa” o la línia Kármán “ les dijous a les 22:04 amb la música més dance.

Aquests últims dies s´ha incorporat a la graella : “Ones d´escacs”, dimecres a les 21:04h. Un programa presentat per Sergi Pérez per donar visibilitat a tot el que envolta aquest joc.

No ens podem deixar “ Racing la Vall” el programa que més revolucions dóna a la ràdio, el podeu escoltar el primer dijous de cada mes a les 19:04h. Amb en Pep Roura, Manel Regi, Pep Bries i Albert Roura amb tota l´actualitat del món del motor de casa nostra.

Acabem aquestes ratlles de la ràdio parlant de la ràdio temàtica. Estem apostant fortament per aquest estil, és per això, que dins la oferta radiofònica de Ràdio la Vall, trobareu diferents franjes horàries on aparquem la radiofórmula habitual i ofereim uns estil musical determinat.

Per exemple tots els dies a la mitjanit, 1 hora de música i èxits dels anys 90. “Remember Disco” música del al dècada dels anys 80: dimarts a les 19:04h, dimecres a les 23:04, dissabte de 15:04h i diumenge de 10:04h.

“Reggaeton Mix”: dissabte a les 23:04h i “100 x 100 Festa” de música dance: dissabte a la 1. “La Cripta” divendres a les 23:04h. Amb música heavy. Hem de recordar que seguim oferint “Església Viva” el programa setmanal del Bisbat de Girona, les diumenges a les 08:30h.

Seguim treballant sense ànim de lucre tots els dies per millorar i fer més forta aquesta ràdio, que ja té més de 40 anys d´història, amb l´ajuda de tots els col.laboradors, el suport de l´Ajuntament de Les Preses i sobretot amb la complicitat de tots els oients.

Ens podeu seguir a les xarxes social i sintonitzar des del 107.6 fm, escoltar-nos des de la web radiolavall.cat i des de les aplicacions App Tunein Radio i Radio Garden.

Comparteix aquesta notícia