Entrevista i valoració final del festival Vallviva. Eudald Morera.

“Em sembla una utopia, un somni fet realitat. Quan vaig idear aquest festival estava molt malalt i no sabia si el podria veure i viure’l com l’estic vivint avui.”

“Haurem de canviar el nom de festival per experiència Vallviva”

Les Brides (Vall d’en Bas, Girona), 16 de juliol de 2023.-  El festival VALLVIVA va tancar ahir amb gran èxit la tercera edició. El ritme de la cantant Ana Mena, una de les artistes femenines més importants de la nova escena musical espanyola, va ser el colofó final a quatre nits del ‘festival dels sentits’, que va comptar també amb la música de Ramon Mirabet i Núria López. 

Ana Mena va portar al VALLVIVA el seu explosiu espectacle Bellodrama Tour amb el qual va presentar el seu darrer treball sense oblidar alguns dels temes que l’han fet una de les veus més destacades del panorama com ‘A un paso de la luna’ o ‘Música ligera’ i cançons del seu nou disc com ‘Un clásico’, ‘Amanecer rojo’ o ‘Llorando en la disco’. Davant d’un públic de més de 2.500 persones que va exhaurir per segona nit consecutiva les entrades del festival, Mena va oferir des del primer moment un espectacle energètic i visual, acompanyada d’una formació de sis ballarins i amb quatre músics i on tampoc va faltar la seva versió del ‘Puedes contar conmigo’ de la Oreja de Van Gogh.

Prèviament, el cantautor Ramon Mirabet havia pujat al públic de La Nau per presentar el seu nou disc ‘Free’, però sense oblidar temes que l’han fet conegut com ‘Home is where the heart is’. La darrera nit del VALLVIVA es va tancar amb el concert de la garrotxina Núria López, que va presentar el seu nou disc ’00:00’, i el dj Ernest Codina

Comparteix aquesta notícia