Marc Zafra es proclama campió d’Espanya 2024 de ciclisme en ruta a la categoria júnior i Naia Torrent acaba a la 3a posició a la cursa cadet escolar.

Adrià Pericas també de la federació catalana de ciclisme ja havia aconseguit el títol d’Espanya júnior a la contrarellotge.

Els entrevistem des de Ràdio la Vall i ens expliquen aquests èxits en directe des dels estudis de Les Preses.

El ciclista olotí es va imposar a l’esprint després de superar a Eleàzar Jiménez (Madrid) i Ibai Villate (Euskadi). Aquests 3 corredors i Oscar Orts i Toni Ramirez (Valencià) i iker Diaz (Cantàbria) van protagonitzar l’escapada del dia a la meitat del recorregut després dels intents frustrats de corredors com Aran Boix o Unai López.

Aquesta era la valoració de Jordi Zafra (tècnic del club ciclista infantil i pare de Marc Zafra) després d’aquesta important victòria posant de manifest el treball que es fa des del club ciclista infantil d’Olot.

Naia Torrent que també va competir amb la federació Catalana de Ciclisme en aquests campionats d’Espanya va aconseguir 3 medalles a la categoria cadet escolar. 3a posició final a la cursa en ruta i 3a posició per equips a la prova cronometrada i en ruta.

Marc Zafra competirà al Tour Valromey els pròxims dies 13,14 i 15 de juliol que tindrà lloc a França i de cara a la pròxima temporada el corredor té correrà per l’equip Q36.5 Cycling Team.

Comparteix aquesta notícia