Nova temporada des de Ràdio la Vall i ja fa 42 anys que fem el que més ens agrada i apassiona: la ràdio.

Continuem treballant per oferir a tots els oients una ràdio de servei i de proximitat 24 hores al dia i 365 dies a l’any.

Estem molt orgullosos de com ha anat creixent aquest projecte i de la manera que s’ha adaptat als nous temps amb una diversificació evident de la manera de comunicar. Les ganes, la passió i la complicitat de l’Ajuntament, han estat les claus de la consolidació d’aquest projecte en el panorama radiofònic d’aquesta comarca.

Ràdio la Vall afronta el futur amb nous reptes amb les mateixes ganes que el primer dia. Amb una xarxa de comunicadors, sense ànim de lucre, que de forma puntual o habitual garanteixen la supervivència del mitjà per fer-lo encara més gran.

Les prioritats de Ràdio la Vall encara són la ràdio al costat de les entitats, la gent del poble i l’entreteniment. És per això, que la fórmula de la ràdio encara és una automatització musical amb diferents estils, en el seu contingut principal, però també reforçada amb diversos programes temàtics com “”Els Convidats” dilluns a les 15 h, “A Cop de Roc” els dilluns a les 17h,  “Bones Vibracions” els dimecres a les 19 h, Ball de Sardanes” els divendres a les 18 h, ” Rock and Roca” divendres a les 19h, “Ondas Atlánticas” els diumenges a les 12h, “El Racó d’en Howard” els diumenges a les 18h o “La Cova del Country” els diumenges a les 23h. També amb programes culturals i d’entreteniment com ” Fes Ta Festa” els dissabtes a les 8h o, recentment, “Rellevant de la Garrotxa” dirigit i presentat per Pep Roca que parla amb gent destacada de la comarca i que ja ha entrevistat al periodista, escriptor i impressor, Domenech Molí i la cantant, ballarina, i actriu olotina Anna Lagares. “Racing la Vall” el primer dijous de cada mes a les 19h amb l’actualitat del motor. També hem parlat amb el patinador presenc del CPA Jan Seoane campió d’Europa de patinatge individual i el programa “URSAI” que es fa ressó de l’actualitat del món del futbol de la comarca prioritzant els clubs de Les Preses.

Com és habitual hem seguit des de la ràdio els principals esdeveniments del municipi i els hem donat en directe a la ràdio. Destaquem el festival Ésdansa, la Gala de Les Preses, La Cursa de la Dona, el festival de teatre “El Petit Format”, la presentació dels 14 equips del CF Les Preses o la Cantada de nadales de la Coral Puigsacalm i els alumnes de l’escola la Bòbila. Sardanes amb la marató des del centre Cultural.

Tot el que s’ha fet des de la ràdio, el passat 2023 ho hem recollit en un programa especial de resum que es va poder escoltar, aquestes passades festes de Nadal i que podeu tornar-lo a recuperar en qualsevol moment, des de la web de la ràdio en l’apartat de programes especials.

És cert que aquest final d’any no ha estat el millor tecnològicament. Malauradament, l’emissora s´ha vist afectada d’una forma severa per les inclemències meteorològiques de fort vent i caiguda d’arbres del passat mes de novembre a la zona on hi ha els sistemes d’emissió que va deixar sense servei la ràdio i va malmetre els equips elementals. Aquest fet ha provocat que el radi de cobertura de la ràdio hagi disminuït notablement i que aviat esperem s’hagi solucionat.

Acabem aquestes línies animant a tota la gent a sintonitzar Ràdio la Vall, aquesta és la nostra principal motivació i us animem a venir a fer ràdio amb nosaltres. Us podeu posar en contacte a radiolavall@gmail.com

Salut i ràdio!

Comparteix aquesta notícia