Ràdio la Vall ! La ràdio que parla de Les Preses !

El passat mes de maig, Ràdio la Vall,  va dur a terme amb èxit el programa de les eleccions municipals, amb un seguiment en directe dels resultats electorals. Aquesta iniciativa va ser possible gràcies als col·laboradors que van oferir el seu temps i esforç amb la voluntat de servir al poble i mantenir-lo informat sobre els desenvolupaments electorals.

Per afegir un toc de diversió i comunitat, la nostra emissora també va organitzar un guateque a la piscina, que va ser tota una novetat d’aquest any. Aquesta celebració va permetre als presencs i presenques, gaudir d’un ambient festiu i distès, en la nit del passat 1 de juliol en una de les moltes activitats, de les Preses a la Fresca.

Pel que fa a les instal·lacions de l’emissora, es continuen els esforços centrats en millorar els seus equipaments per garantir una recepció de senyal òptima. Amb aquesta finalitat, s’estableixen plans per dur a terme una sèrie d’actuacions que milloraran la cobertura i la qualitat de so de l’emissora. Aquests avenços permetran als oients, de gaudir d’una experiència de ràdio més enriquidora i satisfactòria.


A més de les millores tècniques, s’incorporen contínuament nous programes i continguts a la graella de programació de la ràdio, amb l’objectiu de mantenir els oients engrescats i atents. Això contribueix a oferir una varietat de programes que cobreixen diferents temàtiques i interessos, satisfent les diverses preferències de tots els que ens ecolten.

Pel que fa a l’esport, és destacable el seguiment exhaustiu del futbol local, amb el programa Ursai. Un referent que finalitza una temporada intensa, amb un gran suport als equips de la nostra localitat i un interès constant en els resultats i les actuacions dels clubs de la comarca de la Garrotxa.

Ja per acabar, la nostra emissora obre les portes a nous locutors/es i col·laboradors/es que vulguin formar part de la nostra ràdio fent-la créixer i aportant valor al nostre poble amb la comunicació local i pròxima com a pal de paller.

Comparteix aquesta notícia