Recepció oficial a jugadores i jugadors dels dos club presencs

Aquest passat dimarts, el consistori municipal va rebre en una recepció oficial els equips del Club Futbol les Preses i del Club escola de futbol Bosc de Tosca que han quedat campions en aquesta temporada de lliga. L’alcalde, Pere Vila, des del balcó de l’Ajuntament els va dirigir unes paraules d’agraïment a totes les jugadores i jugadors i els membres directius de cada club.

L’alcalde, va dir que el futbol no es tracta d’un esport individual sinó que és un esport d’equip i un sense l’altre no hauríeu aconseguit tots els propòsits. Els equips que hi van assistir van ser l’equip femení amateur de futbol-7 grup 4 del club de futbol de les Preses que van quedar campiones. El juvenil de 2a divisió grup 4 que van quedar campions també del club de futbol les Preses i per part del Club escola de futbol Bosc de Tosca van venir l’equip infantil de 1a divisió grup 18 que van quedar campions i faran el salt a la categoria de preferent i l’equip de 2a catalana grup 1 que han obtingut en aquest campionat el seu ascens. Els dos presidents del club també van dirigir unes paraules a tots els assistents i tot seguit l’alcalde els va obsequiar amb una placa de metacrilat on es reprodueixen els campanars i els gegants de les Preses.

Tot seguit, com marca la tradició els jugadors van signar el llibre d’honor de l’Ajuntament i a continuació se’ls va convidar a un refrigeri.

Comparteix aquesta notícia